Tuesday, 14 February 2017

NAK TANYALAH ? APA PERBEZAAN SET BERSALIN IBU DENGN SET BERSALIN YANG LAIN??
Ramai yang salah anggap mengenai SET BERSALIN IBU ini dengan set bersalin yang banyak terdapat di pasaran. 

SET BERSALIN IBU kenanga (AK) ini amat unik sebab berlandaskan kepada Perbidanan Arab dan bukan Perbidanan Melayu. SET BERSALIN IBU ini adalah alternatif kepada ibu-ibu yang mengandung untuk memilih  samada berpantang secara Perbidanan Arab atau Tradisional.


Kebanyakkan ibu-ibu moden, ibu-ibu yang enggan menyusahkan orang tuanya dan ibu-ibu yang malas hendak berpantang ketat serta penjagaan yang remeh, telah memilih SET BERSALIN IBU. Ini kerana amalan Perbidanan Arab tidak memerlukan berparam, berpilis dan bertangas. Hanya memakan  (3) jenis kapsul sahaja, iaitu 4 borol Ak ibu, 1 peket timoyan dan 1 peket tiarah.

Walaupun hanya memakan kapsul sahaja. Tapi mampu mengecutkan batu meroyan, mengeluarkan darah-darah kotor yang terselit dirahim, dapat menaikkan rahim ketempat asal tanpa perlu disengkak, mengeluarkan angin,  menyihatkan badan dan sebagainya.

Justeru, tiada sebarang tempelan didahi dan badan berbau. Amalan Perbidanan Arab ini memastikan ibu-ibu yang berpantang sentiasa berbau wangi,sihat dan ceria sepanjang  waktu berpantang. 

SET BERSALIN IBU juga sesuai untuk Ibu-Ibu Keguguran untuk berpantang secara perbidanan Arab untuk memastikan proses kehamilan sehingga kelahiran bayi dicapai. 

Keistimewaan yang lain terdapat dengan SET BERSALIN IBU ini walaupun sudah lama melahirkan anak atau  usia meningkat, dalaman kekal sihat dan cergas, lambat menopause, tiada masalah pundi kencing, angin dalam badan, sengal-sengal badan dan banyak lagi. 

Jangan ragu-ragu lagi,  jangan risau, Anda telah membuat pilihan yang sangat tepat,  pilih lah SET BERSALIN IBU  untuk    masa berpantang anda lebih sihat , lebih ringkas dan bertradisi.CEPAT2 hubungi kami di talian : 012-2998154 kami menanti panggilan dari anda. ;)LIKE & SHARE 
Instagram:@ambarkenanga
Facebook Page: Ambar Kenanga Official
Blogwww.ambarkenangaofficial.blogspot.my

No comments:

Post a Comment

Mohon kerjasama anda supaya membuat ulasan atau pertanyaan dengan baik dan bersopan. Ulasan bersifat spam tidak akan diterbitkan. Terima kasih atas pengertian anda.