Thursday, 16 February 2017

MINYAK SERBA GUNA YANG SENANG DIBAWA DIMANA MANA JUA.

LECEH LA NAK KENA BAWAK, LOTION, MINYAK URUT, MACAM-MACAM LAGI LA !! TAK ADA KE MINYAK YANG SERBA GUNA? YANG SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA? 
Pernah tak anda ada masalah sedemikian ? lagi-lagi yang suka travel kan, penuh beg dengan bermacam-macam produk, lotion, minyak angin, minyak urat, dan segala minyak la kalau boleh nak angkut sekali dalam beg tu. lagi-lagi sekarang ni ramai yang pergi mengerjakan umrah,

Cuaca di sana berlainan dengan malaysia ni, dan kebanyakannya mereka akan alami masalah kulit kering, sebab kekurangan minum air, sakit lutut, keletihan, dan banyak lagi.


Dengan MINYAK AMBAR ni anda tidak perlu risau, pening-pening lagi untuk bawak bermacam-macam jenis minyak. Kerana MINYAK AMBAR ini boleh di gunakan sebagai pelembap, sakit-sakit urat, lenguh-lenguh badan, sakit kepala, luka dan banyak lagi. Tidak perlu lagi bawak bermacam-macam jenis minyak dan lotion, dengan sebotol MINYAK AMBAR sahaja sudah mencukupi.


MINYAK AMBAR diperbuat daripada gabungan rempah ratus Arab dan minyak zaitun. Tidak panas dan berangin. Tidak mengandungi champor, menthol atau methylsalicylate. Jadi ia sesuai untuk bayi sehingga dewasa. Kepanasan Minyak Ambar Kenanga (AK) akan terasa kehangatannya bila Minyak AK meresap masuk kedalam ruang-ruang bulu roma.
Sesuai di pakai semua peringkat umur, bayi juga boleh pakai yer MINYAK AMBAR ni, jadi tidak perlu lagi mencari minyak yang lain. Sesiapa yang menggunakan MINYAK AMBAR pasti akan 'repeat oder'. Sebab itu stok Minyak Ambar Kenanga selalu kehabisan.


LIKE & SHARE 
Instagram:@ambarkenanga
Facebook Page: Ambar Kenanga Official
Blogwww.ambarkenangaofficial.blogspot.my


No comments:

Post a Comment

Mohon kerjasama anda supaya membuat ulasan atau pertanyaan dengan baik dan bersopan. Ulasan bersifat spam tidak akan diterbitkan. Terima kasih atas pengertian anda.