Wednesday, 15 February 2017

ADA KE CARA NAK MELAMBAT KAN MENOPAUSE NI??Jangan tak tahu yer ada cara untuk melambatkan monopause ni. Mesti wanita-wanita di luar sana ingin mengetahui caranya kan. Ramai wanita kalau boleh nak menopause lambat kan, kalau boleh umur dah 50 tahun ke atas masih lagi nak rahim sihat, keluar haid macam biasa dan sebagainya, betul tak ?
Salah satu punca yang kita akan Menopause adalah :
1. Period menstruasi yang tidak teratur
2. Insomnia
3. Mood swings atau perubahan mood
4. Jantung berdetak kencang dan cepat
5. Kelelahan
6. Lekas marah
7. Stress
8. Sakit kepala, migrain
9. Sakit pada otot dan persendian
10. Frekuensi urinasi meningkat dan masalah kontrol kandung kemih
 11. Vagina kering dan kurang elastis, sebagai akibat dari penipisan jaringan vulva, vaginal dan serviks

Jadi jaga lah rahim kita dari awal dengan mengambil AK WANITA secara berterusan.
Ramuan AK WANITA yang terdiri dari Habb Al-Suda (Ketumbar), Adas, Kunyit, Buah Pala & Kulit Kayu Manis mengandungi Vitamin E, Vitamin B-6 dan Mineral Kalsium, Magnesium & Manganese yang penting dalam membantu atasi masalah PMS dengan mengurangkan hormon prostaglandin, menstabilkan pengeluaran serotonin, membetulkan kitaran hormon, mengurangkan “water retention” , mengurangkan kebengkakkan payu dara dan perut kembong.


Dengan AK WANITA juga dapat membantu melancarkan period, menghilangkan sengugut, keputihan, angin dalaman, merawat masalah bau vagina, dan banyak lagilah, Jadi tak rugi kalau kita amalkan kan AK WANITA ni., Bukan sahaja melambakan menopuse sahaja malah membantu mengatasi masalah lain juga.

CEPAT2 hubungi kami di talian : 012-2998154 kami menanti panggilan dari anda. ;)LIKE & SHARE 
Instagram:@ambarkenanga
Facebook Page: Ambar Kenanga Official
Blogwww.ambarkenangaofficial.blogspot.my

No comments:

Post a Comment

Mohon kerjasama anda supaya membuat ulasan atau pertanyaan dengan baik dan bersopan. Ulasan bersifat spam tidak akan diterbitkan. Terima kasih atas pengertian anda.