Monday, 13 February 2017

KAK!! SAYA KERAP MEMBUANG AIR KECIL LA, SAMPAI TIDAK TERKAWAL. SET SAYYIDA DAPAT MEMBANTU TAK MASALAH SAYA NI??

Alhamdulillah akhirnya pengasas Ambar Kenanga telah selamat kembali ke tanah air setelah mengerjakan ibadah umrah. Saje lah tadi borak-borak dengan pengasas Ambar Kenanga. Kenapa wanita yang sudah berumur kerap mengalami masalah tidak tahan membuang air kecil ataupun kawalan pundi kencing, bila gelak, batuk, bersin sikit terus keluar air kecil, bila solat terpaksa pakai lampin. Selalunya benda-benda ni akan terjadi dengan wanita lingkungan umur 50 tahun dan ke atas.
Sebenarnya apa masalah atau punca terjadinya tidak terkawal pundi kencing nie?? Secara lazimnya terjadi permasalahan tidak terkawal pundi kencing ni, wanita sudah melahirkan anak, otot-otot lantai pelvik wanita tersebut akan lebih mengendur, rahim kembang, rahim jatuh, mungkin semasa berpantang tidak betul, angin sejuk dalam badan dan kurang membuat senaman kemutan. kemutan ini sangat penting yer puan-puan sekalian, ini dapat menaikkan semula rahim dan pundi kencing kita.

Macam mana nak buat kemutan tu?? Cara yang paling mudah adalah bila rasa nak buang air kecil cuba tahan beberapa minit dan selepas itu baru lah buang. atau pun buat kemutan ketika duduk atau sambil-sambil buat kerja rumah mengemas ke cuba buat senaman kemutan ni.. mudahkan. Dan untuk kesan yang bagus atau merawat masalah pundi kencing ni, makanlah SET SAYYIDA AMBAR. Ingat merawat dari sekarang tak kan bila sudah terkena baru nak cari penawarnya. 

Bagaimana SET SAYYIDA dapat membantu? Di dalam SET SAYYIDA terdapat 4botol ak wanita dan 2 peket timoyan untuk pemakanan selama 2 bulan. Timoyan adalah produk penjagaan rahim menyihat, meganjal dan menaik kan peranakan wanita, dan dapat menaikkan semula pundi kencing juga. dan AK wanita pulak dapat membantu masalah pelvik seperti mengurangkan bau, merapatkan, keputihan dan sebagainya. Jangan risau tiada bahan pengawet, SET SAYYIDA bahan-bahan yang di gunakan kan adalah terdiri daripada rempah ratus seperti lada hitam, jintan manis, kayu manis, kurma, buah fiq beras, dan banyak lagi. CEPAT2 hubungi kami di talian : 012-2998154 kami menanti panggilan dari anda. ;)LIKE & SHARE 
Instagram:@ambarkenanga
Facebook Page: Ambar Kenanga Official
Blogwww.ambarkenangaofficial.blogspot.my

No comments:

Post a Comment

Mohon kerjasama anda supaya membuat ulasan atau pertanyaan dengan baik dan bersopan. Ulasan bersifat spam tidak akan diterbitkan. Terima kasih atas pengertian anda.