Thursday, 26 January 2017

SETELAH 6 BULAN BERSALIN, MASIH BOLEH MAKAN SET BERSALIN?
SIS, SAYA SUDAH 6 BULAN BERSALIN, BOLEH KE SAYA MAKAN SET BERSALIN IBU?

Ramai yang bertanya boleh ke makan SET BERSALIN IBU walau pun sudah lama bersalin? JAWAPANNYA boleh, ini kerana semasa berpantang tidak ada ambil sebarang produk hanya bergantung kepada vitamin atau ubat dari doktor sahaja, berkemungkinan akan berlaku diantaranya seperti darah kotor tidak keluar habis, rahim tidak kecut dengan sempurna, badan akan rasa sakit-sakit dan sengal, berasa letih dan banyak lagi.


Ibu-ibu jangan ambil mudah yer dengan perkara-perkara sebegini, ini kerana di kemudian hari nanti kita yang akan merasai kesannya. Antaranya seperti keputihan, period tidak lancar, mengalami keletihan dan kelesuan, susah hamil semula dan yang paling di takuti ialah angin meroyan.

Jadi kepada ibu-ibu sekalian jangan ambil mudah yer dengan perkara sebegini, kerana kelak kita yang akan menyesal tidak jaga dari awal. Tidak terlambat lagi untuk mencuba SET BERSALIN IBU walaupun anda sudah sudah bersalin kurang setahun.Untuk mengetahui lebih lanjut lagi jangan malu, jangan segan hubungi atau wassap sahaja ke No.tel : 012-2998154 kami sedia membantu anda 
SET BERSALIN AK amat Ringkas, Mudah, dan Selamat. Mengamalkan Perbidanan Arab tanpa perlu berparam, pilis, tungku dan sebagainya.

CEPAT2 hubungi kami di talian : 012-2998154 kami menanti panggilan dari anda. ;)

LIKE & SHARE 
Instagram:@ambarkenanga
Facebook Page: Ambar Kenanga Official
Blogwww.ambarkenangaofficial.blogspot.my

No comments:

Post a Comment

Mohon kerjasama anda supaya membuat ulasan atau pertanyaan dengan baik dan bersopan. Ulasan bersifat spam tidak akan diterbitkan. Terima kasih atas pengertian anda.