Saturday, 7 January 2017

PENGENALAN KEPADA PRODUK-PRODUK AMBAR KENANGA HEALTH MARKETING.


Memperkenalkan Produk-Produk Ambar Kenanga Health Marketing DiPerbuat Daripada Rempah Ratus Arab. Gabungan Perubatan China Dan India. Kesemua produk Ambar Kenanga dikapsulkan dengan kapsul sayur-sayuran. Mendapat kelulusan dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Dikilangkan dikilang GMP.

Ramuan Produk-Produk Ambar Kenanga diwarisi oleh Penasihat Ambar Kenanga, Hajjah Rahmah Shah Binti Rahmat Shah Khan daripada Arwah Nenek beliau, Hajjah Hasmah.


Dahulu keluarga Hajjah Rahmah telah menetap diMekah, Arab Saudi. Pada suatu hari, datuk moyang kepada Hajjah Rahmah jatuh sakit, lalu nenek moyang Hajjah Rahmah telah berdoa diKaabah agar memberi kesembuhan kepada suaminya. 

Beliau tertido dan bermimpi ramuan-ramuan Ambar Kenanga. Bila bangun beliau telah pergi ke pasar dan membeli ramuan rempah-ratus yang dimimpikan untuk suaminya. Balik kerumah, beliau telah menumbuk rempah-ratus itu dan memberi kepada suaminya. Alhamdulillah, rempah ratus itu sesuai dan suaminya semakin bertambah baik dan sihat.

Sejak itu, seisi keluarga telah mengamalkan rempah ratus Arab itu sepanjang hayat. Semasa mereka berhijrah ke Melaka, mereka membawa sekali rempah-ratus belayar. Setiba diMelaka mereka telah menjadi pedagang dan juga penyebar agama Islam.
Rempah ratus ini kemudiannya telah dibuat dan dijual oleh Penasihat Ambar Kenanga untuk menampung perbelanjaan keluarganya. Dikala itu telah dijual dalam bentuk serbuk. Dan kini berkat kesabaran, Produk-Produk Ambar Kenanga telah didaftarkan dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. Dan dikilangkan dikilang beriktiraf Good Manufacturing Practice (GMP). Suci, Bersih & Halal untuk dimakan.

Rata-rata Pengguna berpuashati dengan setelah mencuba produk-produk Ambar Kenanga. Ramai yang menjadi Pengguna Setia Produk Ambar Kenanga. Diantaranya :-

Minyak Ambar Kenanga yang mempunyai pelbagai fungsi. Diperbuat daripada gabungan rempah ratus Arab dan minyak zaitun. Tidak panas dan berangin. Tidak mengandungi champor, menthol atau methylsalicylate. Jadi ia sesuai untuk bayi sehingga dewasa. Kepanasan Minyak Ambar Kenanga (AK) akan terasa kehangatannya bila Minyak AK meresap masuk kedalam ruang-ruang bulu roma.

Sesuai digunakan untuk yang mempunyai masalah kulit, kulit kepala, kerak kepala, masalah angin, masalah sesak nafas, masalah luka tidak rapat atau kudis yang tidak baik. Sesiapa yang menggunakan Minyak Ambar Kenanga pasti akan 'repeat ode'. Ada sebab itu stok Minyak Ambar Kenanga selalu kehabisan.

Sekiranya anda berminat untuk membelinya, SILA SMS, TEL @ WASSAP +6012-299 8154. Tiada Sebarang Paksaan Oleh Pihak Kami. Dialu-alu buat pertanyaan di talian +6012-234 8531.

Set Bersalin Ambar Kenanga (AK) ini amat unik sebab berlandaskan kepada Perbidanan Arab dan bukan Perbidanan Melayu. Set Bersalin AK ini adalah alternatif kepada ibu-ibu yang mengandung untuk memilih  samada berpantang secara Perbidanan Arab atau Tradisional.

Kebanyakkan ibu-ibu moden, ibu-ibu yang enggan menyusahkan orang tuanya dan ibu-ibu yang malas hendak berpantang ketat serta penjagaan yang remeh, telah memilih Set Bersalin Ambar Kenanga. Ini kerana amalan Perbidanan Arab tidak memerlukan berparam, berpilis dan bertangas. Tapi mampu mengecutkan batu meroyan, mengeluarkan darah-darah kotor yang terselit dirahim, dapat menaikkan rahim ketempat asal tanpa perlu disengkak dan menyihatkan badan.

Justeru, tiada sebarang tempelan didahi dan badan berbau. Amalan Perbidanan Arab ini memastikan ibu-ibu yang berpantang sentiasa berbau wangi,sihat dan ceria sepanjang  waktu berpantang. 

Set Bersalin Ambar Kenanga juga sesuai untuk Ibu-Ibu Keguguran untuk berpantang secara perbidanan Arab untuk memastikan proses kehamilan sehingga kelahiran bayi dicapai.

Sekiranya anda berminat untuk membelinya, SILA SMS, TEL @ WASSAP +6012-299 8154. Tiada Sebarang Paksaan Oleh Pihak Kami. Dialu-alu buat pertanyaan di talian +6012-234 8531.
Produk AK WANITA & AK TIMOYAN adalah produk penjagaan kesihatan dalaman dan luaran. Sesuai untuk remaja dara sehingga mak dara. 

Secara amnya AK WANITA digunakan untuk melegakan senggugut,melancarkan perjalanan haid,melegakan keputihan, melegakan sakit kepala,membuang angin, menambah tenaga. 

Manakala AK TIMOYAN berfungsi untuk mengecutkan batu meroyan dan menaikkan kedudukan rahim ketempat asal tanpa perlu disengkak. Mengawal emosi dan mimpi buruk. Diperbuat daripada lada hitam, buah tin, buah kurma dan sebagainya.

Sekiranya anda berminat untuk membelinya, SILA SMS, TEL @ WASSAP +6012-299 8154. Tiada Sebarang Paksaan Oleh Pihak Kami. Dialu-alu buat pertanyaan di talian +6012-234 8531.
SET SAYYIDA AMBAR KENANGA sesuai untuk isteri-isteri yang ingin hamil. Memastikan kesihatan rahim terjaga rapi . Menyihatkan dan menyuburkan sperma-sperma agar semasa persenyawaan boleh berjaya hamil sehingga bersalin.

Ia juga melegakan senggugut, melancarkan perjalanan haid, melegakan keputihan, melegakan sakit kepala,membuang angin, menambah tenaga. Alhamdulillah 8/10 Pengguna berjaya hamil setelah mencuba sekurang-kurangnya tiga (3) kotak. Ada yang hamil setelah amalkan satu (1) kotak. Bergantung kepada masalah kesihatan dalaman wanita tersebut.

Sekiranya anda berminat untuk membelinya, SILA SMS, TEL @ WASSAP +6012-299 8154. Tiada Sebarang Paksaan Oleh Pihak Kami. Dialu-alu buat pertanyaan di talian +6012-234 8531.


No comments:

Post a Comment

Mohon kerjasama anda supaya membuat ulasan atau pertanyaan dengan baik dan bersopan. Ulasan bersifat spam tidak akan diterbitkan. Terima kasih atas pengertian anda.